Wi-Fi

WiFi op kantoor

WiFi is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Thuis, onderweg maar ook op kantoor. Om op het werk bijvoorbeeld optimaal gebruik te kunnen maken van alle diensten en applicaties is de kwaliteit van een draadloze verbinding (WiFi) van groot belang. Zo kunnen uw medewerkers flexibel werken en is een aansluiting op het kantoornetwerk niet meer voor iedere werkplek noodzakelijk. Ideaal als u veel flexwerkers in dienst heeft.

Aparte WiFi voor uw gasten

Met behulp van WiFi-spots kunt u er ook voor kiezen om een aparte ‘guest access’ te realiseren. Hiermee creëert u een aparte internettoegang voor uw klanten en gasten. Dit is klantvriendelijk, maar vormt ook een extra beveiliging voor uw eigen kantoornetwerk.

Advies op maat

Heeft u momenteel geen (goede) WiFi-dekking? Of wilt u dat uw gasten gebruik kunnen maken van een aparte WiFi gasten netwerk? RachConnect heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij komen graag bij u langs om op locatie te inventariseren wat voor u de beste oplossing is.
Op basis van uw wensen en behoeften brengen wij advies uit over de juiste hoeveelheid WiFi-zenders (access points) om de gewenste dekking te realiseren. Deze WiFi-zenders kunnen wij vervolgens voor u leveren en installeren.

Wi-Fi Site Survey

Daar wij beschikken over Fluke Networks Airmagnet apparatuur en software om een dekkingsmeting uit te voeren, kunnen we garanderen dat de Wi-Fi dekking na plaatsing van de accespoints volgens ons rapport optimaal zal zijn. uiteraard kunnen we ook alleen een inmeting en indien gewenst een nameting voor u verzorgen.

Contact

Wil u meer informatie over onze Wi-Fi oplossingen? Of bent u op zoek naar persoonlijk advies. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.