Data Bekabeling

Data Bekabeling – Structured Cabling System

Voor het ontwerpen, bouwen en renoveren of uitbreiden van universele netwerken moet u kunnen rekenen op een deskundige partner. Deze moet invulling en advies kunnen geven op uw concrete vraag en met u mee denken rekening houdend op toekomstige ontwikkelingen. RachConnect kan zich hierin terug vinden en is er dan ook zeker van, met de ruime ervaring die wij hebben opgebouwd u hierin voledig te kunnen ontzorgen.


Advies op maat

Heeft u momenteel geen (goede) data netwerk of wilt u huidige netwerk uitbreiden? RachConnect heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij komen graag bij u langs om op locatie te inventariseren wat voor u de beste oplossing is.
Op basis van uw wensen en behoeften brengen wij advies uit over de beste oplossing om u wensen te realiseren.


Methode

Afhankelijk van de indeling van uw pand en de gebruikerswensen ontwerpen en installeren wij de optimale infrastructuur voor spraak- en datacommunicatie. Voorafgaand doen wij graag met u op locatie een inventarisatie om tot een juiste oplossing te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn denk aan nieuwbouw, verbouwing dan wel cascorenovatie zijn wij instaat om voorafgaand op basis van plattegronden u ook een passende oplossing aan te bieden


Standaarden

Op het gebied van netwerkbekabeling bieden wij voor elk netwerk de optimale oplossing. Wij werken met de volgeden standaarden.

·         Data Bekabeling Koper

o    Categorie 5e

o    Categorie 6

o    Categorie 6A

o    Categorie 7

·         Data Bekabeling Glasvezel

o    Multimode Optical Fiber OM2 (Indoor & Outdoor)

o    Multimode Optical Fiber OM3 (Indoor & Outdoor)

o    Multimode Optical Fiber OM4 (Indoor & Outdoor)

o    Singlemode Optical Fiber OS2 (Indoor & Outdoor)


Merken

Wij zijn merk onafhankelijk maar adviseren en werken veelal met de volgende gerenommeerde merken. Wij hebben voor onderstaande merken gekozen daar wij deze zelf getest hebben. De kwaliteit en de verwerking van het product zeer goed zijn. Uiteraard is het niet onbelangrijk dat wij direct contact hebben met de distributeurs van deze merken, daar wij u dan ook een productgarantie tot 25 jaar kunnen afgeven.

·         Data Bekabeling Koper

o    Siemon

o    Datwyler

o    R&M Reichle & De-Massari

o    CCS

o    Corning

o    Commscope / Systimax

o   Brand-Rex / Leviton

·         Data Bekabeling Glasvezel

o    Siemon (Indoor & Outdoor)

o    Datwyler (Indoor & Outdoor)


Contact

Wil u meer informatie over onze data oplossingen? Of bent u op zoek naar persoonlijk advies.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.