Camerabewakingssystemen

Camerabewakingssystemen


Camerabeveiliging is inmiddels een belangrijk middel om uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Steeds meer winkeliers, restaurants, kleine kantoren en woonhuizen worden met bewakingssystemen uitgerust.


Controle over uw eigendommen

Met behulp van een camerabewakingssysteem kunt u bijvoorbeeld uw woonhuis, tuin, garage of carport altijd in de gaten houden. Dit kan op een manier die bij u past. Tegenwoordig is het mogelijk dat u door middel van een app uw bewakingsbeelden live op uw mobiele telefoon, tablet, laptop of pc kunt zien. Dit betekent dat u altijd en overal – waar u over een WIFI- of mobiel netwerk beschikt – uw bewakingsbeelden kunt bekijken.

Van advies tot installatie

RachConnect is gespecialiseerd in het vertalen van klantbehoeften naar geschikte beveiligingsoplossingen. Zo komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen en met u in gesprek te gaan over hoe u uw pand of object zo optimaal mogelijk kunt beveiligen. Naast de inventarisatie kunnen wij ook het camerabewakingssysteem leveren en installeren.

Contact

Bent u op zoek naar een nieuw camerabewakingssysteem? Of wilt u een persoonlijk advies over het beveiligen van uw pand of object en de bijbehorende kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.